Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    Nem vagyunk egyformák..........olyat írni, hogy indokolatlanul nagy a SUB (eleve nagyobb benne a hangszóró, vagyis 25cm-es) vagy negyed nappali kell egy 30x30-as alapterületű ládához (a samu 20x40), számomra felfoghatatlan és messze nem a miért ezt javaslom, vagy azt javaslom kategória.
    Mit szólnátok egy ilyenhez? [link] ;]
    Mélyorientáltsággal is biztosan máshogyan vagyunk. Családban van BAR 3.1 és picit visszahúzott beállítással szerintem nagyon szolid, pontos, nem nyom semmit, de ha kell érzed, hogy még van benne bőven kraft. Amúgy 1-2 hónapja ha jól emlékszem itt a topikban meg épp rommá fikázta valaki, hogy mennyire karcsú a SUB teljesítménye.

    OldAkita: Mindent összegezve a Samunak is baromi jó kategóriájában a mélyládája, vagyis nekem egy ~25m2-es nappalihoz elég volt. Szubjektív, de pl a BAR 3.1 SB hangja számomra bántó, főleg nagyobb teljesítmény esetén, mert annyira dominál a közép és magas tartomány,, hogy cseszi a fülem, de persze ugyan ez halk filmezésnél meg jól jöhet. Ehhez képest a samung szerintem sokkal kellemesebb, hallgathatóbb (hosszabb távon is). Hogy a BAR 9.1 mennyit változott, vagy egyáltalán változott e téren a 3.1-hez képest, azt sajnos nem tudom.
    Mindent összegezve nekem a samsung szimpatikusabb, igaz tőlem távol áll az akksis megoldás, a surroundok ide-oda pakolgatása

Új hozzászólás Aktív témák