Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz BiP #10369 üzenetére

    Felsoroláshoz:

    Fura mindenki más:

    Kristálycukor -> Nulla (vendégeknek van csak, kávé, tea, stb., néha napján mikor sütök tortát, sütit)

    Búza finomliszt -> Panírozáshoz, bár inkább már alternatívákat próbálgatunk, 00-as liszt maradt az se magyar, hanem olasz, egyedül a házi pizzámhoz van, ahogy anno Gueseppe mutatta Palermóban.

    Étolaj -> Ez most vonatkozik a sütőolajra is? (Pl.: Vénusz sütőolaj?) Mert akkor heti 1,5l ~ 8l elmegy (Jó kis házi szalmaburgonya... meg olajsütő... tudom, hogy marha egészségtelen, de havi szinten belefér egy kis rosszalkodás)

    Sertéscomb -> nincs 1kg

    Csirkemell -> 4-5kg
    (Funfact: Csirkecomb amit össze nem számolok :DDD , tarja, karaj, szegy, diója)

    Laktózosként: hehe Tej hehe, pár cent a reggeli kávéba abból is 3.5 laktózmentes... :DDD

    Árakhoz:
    Viszont a sajt nálunk olyan mennyiségbe fogy mint egy étterembe, mondjuk azon nem igen vagyok hajlandó fogni... mert ez az én bűnös szenvedélyem... megbosszulja néha a természet... :DDD

    Élj egészségesen, légy fitt, sportolj, legyél olimpikon, stb... Ahham, mikor a zöldség már 2x annyi mint a hús? hmmm. Gyümölcsről nem is beszélve. :(

    Ki nem számolom, kb spórolok 500Ft? ~ Látszatintézkedés kvázi, Szegény nem ezeket fogja venni, nem a Vénusz olajat, nem a Csirkemellet, hanem az olcsó Aro-s olajat meg az éppen akciós olcsó húst, mert gyerek esetleg meg mert valami normálisat kell az asztalra tenni neki, vagy maga kívánja.

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák