Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz Beni2360 #17464 üzenetére

    +1
    Nem csak a zsírtartalom miatt csinálom magamnak. Én közvetlenül felhasználás előtt szeretem megmosni a húst. Megmosom a comb darabot, majd felcsíkozom, hogy tudjam darálni. A csíkokat is alaposan megmosom, és utána darálom. A hentes meg pusztakézzel a mosatlan húst beledobja a darálóba, azt utána már meg nem tisztítod ;]
    Persze ez sokakat nem zavar, én extrém finnyás vagyok, elismerem. Szoktam is húzni a szemöldököm, amikor a lángosos néni elveszi a pénzt, és ugyanazzal a kézzel pakolja a lángosomat...Egyszer volt egy pesti adventi vásárban: hatalmas nagy darab lángosos nő, mindenhol izzadó, süti a lángost. Nem nagyon tetszett a látvány higiéniai szempontból, de már vagy fél órája sorban álltunk. Na, a mi lángosunk előtt épp láttam, hogy megfordul, rutinból alfar tájon mélyre benyúl, jól megvakar ott mindent, és utána kiszolgál. Párom lángosa volt, de nem szóltam neki, hogy mit láttam, fél várost végig gyalogoltuk egy gluténmentes lángosozóért...

Új hozzászólás Aktív témák