Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz tisn #17490 üzenetére

    Értem én, hogy ez egyeseknek morbid, de itt nem hobbi/dísznyulakról van szó.
    Pont az ilyen téma való a spórolósba. Én sok nyulat, galambot (keresztapám galambász Ürömön) fogyasztok budapestiként is, és mentem le nagybátyámhoz nyulat vágni, nyúzni Vas megyébe.
    Azt látom, hogy azáltal, hogy egyre több ember vidéken is bemegy a boltba húsért, eltávolodtunk ettől a sajnálatos, de szükséges fehérje beszerzési forrástól, hogy magadnak termeled minimális CO2 kibocsátással ill. ökológiai lábnyommal. Igen, ennek része az is, hogy levágod azt az állatot, akit gondozol és táplálsz azért, hogy majd később elfogyassz.

    Pont a nyúl és a galamb is könnyen tartható, szapora, nagyon jó hús forrás.

    [ Szerkesztve ]

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák