Új hozzászólás Aktív témák

  • andrisbandi

    őstag

    válasz perempe #24203 üzenetére

    Én is ezt hallottam, mindenki hamisítja a mézet. Ami gyakorlatilag cukorszirup+pollen.
    A legyegszerűbb amikor cukorsziruppal hígítják, vagy a méhekkel ezt etetik. A gyári hamisításkor leválasztják a cukorszirupot a mézből, és más régió pollenjeivel honosítják. Ez az eredethamisítás, így lesz pl kínai mézből eus.

    Munkatársakon át vettem sokáig termelőit, ízre az volt a legjobb. A gyógynövényest igazi csemegeként, csak úgy magában is ettem néha. Sok fajtából lehetett választani, bolti ár alatt.
    Ahogy megszűnt ez a lehetőség, a lidlös vegyesre fanyalodtam rá. Ízre elfogadható, kb féláras akcióban is ki lehet fogni párszor egy évben. Eusnak árult származású.

    【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

Új hozzászólás Aktív témák