Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    Babszappan adagolós téma. Hátha innen kevésbé lesz kinézve.
    A hozzászólásom konkrét előzménye
    KATT

    Ha nem a hab más, akkor nyilván nem kell videó. Értem amit írsz! Korábban írtam már, hogy az adott szappanhoz neked kell kitalálni az arányt! Ne ragaszkodj az 1:5 arányhoz!
    Egy átlag kézmosáshoz mondjuk wc-zés után, étkezés előtt, étkezés után stb stb simán elég egy adag 1:5 arányú dove. Ha az embernek retkes a keze, akkor többször kell adagolni. Ennyi. A Lidl saját márkája a Cien, nem clien, ha jól tudom.
    A habszappanos kézmosáshoz pl ajánlatos a kevés víz. Egyik kezedet alig bevizezed, a másikba mehet szárazon a habszappan.
    Ha kicsit utánaszámolsz, aránytól függően 0.3ml szappan kerül a kezedre. Ehhez jó minőségű szappanra van szükséged. Mármint, hogy ez a kis mennyiség érzésre is rendesen tisztítson. Illetve még az sem biztos, hogy egy drága szappannal meglesz az érzés. Olyan szappan kell hozzá, aminél megvan a sikamlós érzés. (mondjuk én azokat a szapoanokat nem szeretem). Mosogatószer szerű.
    Van a Lidl féle roseship vagy mi, literes, rózsás. Azt próbáld ki. De mondom, ne ragaszkodj az általam írt arányhoz!
    Illetve amiből nagyon kevés is elég, az a dettol. Az automata adagolós, 250ml-es. Azt én bekevertem habszappannak.
    Hogy más dettol is ugyanolyan-e, azt nem tudom. Nem szoktam venni a márkát. Csak dove van itthon.
    A frosch szerintem nem jó, a nivea sem.
    Illetve korábban írtad, hogy más adagolóknál inkább 1:2 körül van az arány, itt az 1:5 eléggé fura. Nem az!
    Azért nem, mert más adagolóknál más az adagolt mennyiség is. Volumenre hiába nézed, ha a gramm más. Simán lehet, hogy az egyik adagoló mondjuk 0.6 vagy 0.9 grammot adagol. A lebath viszont 1.6 körül, ha jól rémlik.
    Összességében amúgy biztos igaz, hogy egy gyárilag habszappan adagolónak szánt szappan jobban teljesít, mint egy folyékony szappanból kevert. De a költségeket is figyeld!

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák