Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz raven12 #7730 üzenetére

    Tanuláshoz ( vagy most már inkább szellemi munkához, koncentraciohoz) nikotin rágó / nikotin cukorka. én egyébként a halolajat szív &érrendszeri megfontolasbol használom, ott sajnos jobb a napi 10-12 gramm vagy még nagyobb mennyiség, a q10-zel, gingkoval, illetve majd l-karnitinnel az lp(a) miatt fogok kísérletezni.

    Egyetlen kiegészítő, aminek instant hatása van, az a magnézium ( meg a nikotin) bár én habitualisan zizi& ideges vagyok, azért napi 600-800 mg elemi magnézium ( csak szerves só, pl citrat, glukonat, laktat) formában ég és föld. Sajnos gyakori, hogy hullakent ágynak esve megindul a szívem, izzadok, ideges leszek, ilyenkor általában 4szem magnézium citrat csodákra képes.

    Ha kizárólag az alapján hasznalnek kiegészítőt, mire van feltétel nélkül szükség, a magnézium maradna. A halolaj kicsit vallásos dolog is, bár jó kérdés, milyen lipid panelem lenne nélküle. Altalaban azért 0.8 mmol per litertol sosem magasabb a trigliceridem étkezés után 2 órával, a hdl-em is inkább 3 mmol per liter körül van.

    Csak "rossz vervonalbol való vagyok ", 1400 feletti lp(a) és 9 körüli össz-koleszterollal, előbbi miatt nézelődtem, milyen opciók vannak PCSK9 gatlon felül. Emiatt adok majd próbát a q10/gingko/ lkarnitin, akar berberin vonalnak is. :C lassan esedékes lenne már egy labor, a szokásos apróságok miatt ( hugysav, hemoglobin a1c, c-peptid, crp, homocisztein, lipidek, transzaminazok...)

    A nikotint viszont tudom ajánlani mindenkinek, szoktam is.

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák