Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    Még néhány dolog, amit jó lenne berakni/visszarakni a Soupba:

    - Ha bárhol meghal egy kulcsfigura (pld. mutánstámadásban), akár a körzeteden kívül is, kapsz egy nagy piros értesítést róla, hogy többé ne keresd.

    - Lényegében a Black Energy a fegyverek javításához kell. Szerencsére Sakharovnál van belőle dögivel és elég olcsó.

    - Lankynek a Bárban, ahhoz, hogy javítson, előbb szerszámokat kell szerezni, akárcsak a COP-ban.

    - Ez csak érdekességből, hogy mennyire figyeltek mindenre a modderek - az őrült Stalkernél a Raktáraknál eleve 2 flash stick van, egy Voroninnak és egy Maxnek :)

    - Az RG-6 gránátvető, ami Voroninnak kell, az ott van a pincében a faluban (ahol az eredeti játékban is), egy kisebb ládában, csak a ládát szét kell törni. Így a részeges szakács tippje se hiábavaló, amikor odaküld, miután jól megjáratott. Ő ad egy gránátvetőt is a Soupban, de nekem Voronin azt nem fogadta el, mert modifikált volt. Viszont a Szabadságos bázison nem tudsz átugrani a lőszerraktár őrének válla fölött, mint a Soupban :N

    - Egyre több ellenségnél találni jó páncélokat. Ezek ugyan nem tökéletes minőségűek, de mindig a javíthatóság határa fölött állnak. Már van egy csomó exóm, többek között 3 bandita exo is. A Soupban ugye ebből csak egy van az egész játékban, talán épp a miatt, mert kivették a hulláktól a páncélokat.

    - Amikor a Raktáraknál Lukash elküld, hogy nyírjuk ki a Dutysokat a tanyán, a Soupban mindig csak kevés, 5-6 embert vitt magával Max. Én nem avatkozhattam be, mert nem akartam ellenségnek a Dutyt. Maxet általában elsőnek kinyírták. Mindenképpen életben akartam tartani őt, ezért visszatöltés lett a vége mindig, de ekkor már Max nem vesz részt a csatában. Aztán volt többször is, hogy a szabadságosok mind meghaltak és nem volt aki elfoglalja a tanyát. Itt a NS-ban viszont ne hányan jönnek startból. Ezek simán lehengerelték a Dutysokat és Max se halt meg egyszer sem. Én pedig csak néztem a showt a dombtetőről :)

Új hozzászólás Aktív témák