Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    Nos, frissítve lett az SS-hez a fordításom, de csak annyira, hogy el is induljon a legfrissebb verzióval, ami most jelen pillanatban az 1.1.0.0.0.1.5-ös. Az összefoglalóban a link előtt zárójelben kiírtam, hogy folyamatban. Ha végleges lesz, törlöm a szót. Holnapra véglegesítem. Valamint, megkapta a HUN mappát a text mappában lévő fájlok. Bár ez csak formalitás, mivel az SS szöveges fájljai nem csak a text mappában vannak, hanem még egy-két másikban is. Úgy hogy, aki váltogatni akarná angolról-magyarra a játékot, annak nem elég a tb3d_localization_pack.ltx fájlban átírni a hun-t eng-re.

    A játék elindítása után felfedeztem pár újítást, amit eddig nem láttam benne, de ami nem azt jelenti, hogy az előző verziók nem tartalmazták már.

    Röviden ezek:
    Kuznetsov kapott egy kis ikont a térképre.

    Kis ablakocskát kapott az ember számláló, közvetlenül a minitérkép alatt bal szélen helyezkedik el, a szám fehér. A térképen belül, a jobb alsó részén az ellenségszámláló még mindig ott van, ez piros maradt.

    A Halálfejes Cigarettának lecserélték a képét.

    Amikor Elsősegély-Csomagot használunk, megjelenik egy kis fehér jel, ezt speciel a COP-ból vették át. Gondolom ugyanez lesz a Sugárzás-elleni szer beadása és az energiaitalok megivása után is.

    Amikor egy halottnál találunk egy PDA-t, el van nevezve ez a PDA, Ez csak egy script, a PDA mellé odabiggyeszti a hulla nevét. Ez sokat nem ér, mivel ha felvesszük és bekerül a többi x db mellé, nem lehet lapozgatni, hogy kiktől is vettük el név szerint, csak egy nevet mutat, hol a legutolsó hulla nevét, hol valamelyik régebbiét. Van, amikor átvált a PDA név, van, amikor nem.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák