Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco

    aktív tag

    válasz Konfigos #10737 üzenetére

    tetszik.
    12 promo, semmi
    12 promo, semmi
    oké crosis, hagyjuk a nyiss 12-t mikor valaki nyitott elméletedet, vegyük elő az enyémet, 500m áthoz másik karitól, 60 pack felénél esett a JHSS, de akkor már végignyomkodtam, több nem.
    Ez eddig nem túl jó.

    De akkor már fejezzük be a boxos játékom, már csak az orb weaver hiányzik....
    pénz még át, 120 kulcs. kb harmadik negyedik körül ki is esett, de észre sem vettem, csak mikor rám pm-eltek miatta, addigra már 60-nél tartottam, de árában volt így is, mert jött még mellé kb 20m doff packokból + lobi

    maradék 60 box discard, tal shiar kedvenc helyette... hajót ugyan nem dobott, de a 60 pack kedveskedett egy helmsmannal és 5 plasmoniccal, azért az utóbbi kedves tőle, közben meg összegyűlt már 1900 lobi, abból vettem egy astikát és magamnak a JHSS és JHHEC mellé egy JHDC-t is, legyen teljes a Jem'Hadar flotta, attack shipem van régről.

    Ezek mellé még craft mára legyártott egy resall rcs-t, és így mindent elpasszolva volt megint 450m, ebből vettem még 100 kulcsot és 29 r&d promo packot.
    40 tal shiar 1 plasmonic, 60 vaadwaur semmi extra, 29-ből a 28.-ban volt még egy JHSS... és a lobi is megint összejött egy astikára.

    Most a kérdés, még, vagy állj? :D

Új hozzászólás Aktív témák