Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Efanatica #14696 üzenetére

    Ne legyél már ennyire negatív: ez egy türelem-"játék", mert csak a(z azonnal)akarnokokat lehet lehúzni és a fejlesztők ezt szeretnék - de ne dőlj be nekik!

    Ground Sets:
    Az Omegát szeretem, a M.A.C.O.-val elvagyok, az iconian nagyon roham-természetű (rövid hatótávú), ami nem mindig kihasználható, vagy biztosíték a túlélésre.
    Omega mark-ot a RA-kon gyűjtöttem (hosszú hónapokig), Borg-processzort meg (Omega mark-ot) számtalan misszióból behúzhatsz - ami jobban pörög, arra kell ráállni.
    Ha megvan az Mk XIII UR kivételi lehetőséged, akkor még XIV-re sem kell felhúznod: XIII UR-el letoltam az elite BotS az iconian gömbökért és mark-ért (úgyis a csapat épelméjűsége és tudása a lényeg).

    De, ha egyik sincs, akkor gyárts le magadnak: nem igaz, hogy nincs alapanyagod és legalább egyik karakterednél 18-19-es R&D ground-od (ha mindegyik karakterednél másik ágra fókuszálsz, akkor 1-2 hónap és mindenből lesz 20-as szintű), amivel már garantáltan VR lesz az Mk II-es, amiből csinálsz pár tucatot és a legjobbakat up-polod.

    Ha ez sem járható út, akkor kezd el az utolsó küldetéscsoport első fejezetét és szedd ki belőle a nagyon kúl szettet: kezdésnek ez sem rossz, még Mk XII VR-en sem!

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák