Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Efanatica #16540 üzenetére

    Hát, kit-eken sokat nem gondolkodok egy engi-nél: mine(barrier), mortar, turret trió után bármi jó.
    Lehet gyógyító-, vagy pajzs-generátor, légi támogatás, vagy amire rá tudod tenni a kezed -> nagyon mellényúlni nem lehet, ha a triumvirátus jóféle és a doff-ok által megtámogatott. Pajzsfal legyen, ami mögé el lehet bújni, vagy az életben tartó dolgot felhúzni, hogy legalább az védve legyen, végszükség esetén.
    Ha közösségi küldetésekre járnál vele inkább, akkor minél csapatbarátibb, őket (is) segítő dolgot betenni, hogy ne csak a SCI-kre háruljon a TAC-ok életben tartása. Itt el lehet olyanon is gondolkodni, hogy pl. Gammás szettbe öltözöl a szettbónuszok miatt, csak azért, hogy a csapatnak (és neked is) jobb legyen.
    Ha inkább a sztorit nyomnád, egymagad, akkor lehetsz önző(bb) is - pl. support drone.
    Itt is sokat tud jelenteni, ha vminek minél nagyobb a szintje és minél "jobb" a színe.

    Hajó?
    Amire lehetőséged van, abba.
    Engi-nek cirkálókat, dreadnought-okat szoktak adni, hogy minél több HP-ja lehessen a tankoláshoz, ami ma már nem létszükséglet, de sokkal tovább húzhatják, mit a törékeny raider-ek, vagy escort-ok...
    Legegyszerűbben és legolcsóbban a 8 db beam + FaW skill párossal jössz ki: adrenalintúltengésed nem ettől lesz, viszont szívrohamot, vagy agyvérzést sem fogsz kapni a nyugodtabb játékmenet miatt.
    Itt megint az a fő szempont, hogy neked mihez van hozzáférésed, meddig tudsz elmenni a tőzsdén a konzolok megvásárlásnak terén, ill. bizonyos, jobbféle szetteknél (mint pl. ennél) már az sem mindegy, hogy mit indítottál és melyik oldalon; hajót kell venned, vagy elég egy "doboz" is a tőzsdéről az adott konzol magadévá tételéhez.
    Utóbbi konzolszett a tisztán klingon oldali fajoknál 2x 6-9 millió EC-ért (mikor, mennyibe kerül) nagyon hatásosan tudja a diszruptoraikat feljavítani, ill. ad egy jó támadó(-védekező) és egy védekező skill-t is mellé -> must have vétel energiafegyverekhez. A romulánoknak már SCI(-beállítottságú) karakter kell, ha a konzolok saját tulajdonságait is ki akarnák használni, kb. uennyiért a plazmájuk (fézerük, diszruptotuk) megsegítése mellett, hajóvétel - ami több százmillió EC-t jelent - nélkül...

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák