Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Konfigos #5617 üzenetére

    Nem magára a T4-es bónuszra gondoltam (az egyértelmű, hogy nem a tac bónuszokra mennék rá), hanem sima fegyverek terén az aux dhc-k kontra normál fegyverek témára.

    Megnézve a dolgokat, az engi karakteremet is átirányítom az aux irányába. Azt még nem tudom, hogy fegyverekkel mi legyen, 3 aux dhc mellett kicsit a kinetic hiányzik, arra meg a búgó csiga lenne jó, de az meg sima energiát kér (mondjuk így is jobb, mint egy sima turret hátul és mégis van egy beam fegyverem). Hasonló a helyzet a quad cannonal is. Ha meg torpedó lenne a 3. fegyver, akkor azzal meg sebzésben maradnék alul, vagy fontos skillt kellene beáldozni a torpedóra a kevés tac skill közül.

    Maga a cirkáló szerep amúgy nem tetszik a játékban. Valahogy nem igazán működik a dolog. Pl. STF-eken egy cirkáló inkább ballasztot jelentett, mint támogatást. Az ellenség pusztításához nem tudnak sokat hozzátenni, lassúak, a magára húzza a támadókat dolog se igen szokott bejönni, igaz a többségük nem is próbálja megcsinálni, egyszerűen csak lövik az ellent és gyakran kell őket tápolni mert nem igazán bírják... Az szokott beválni, mikor 3 jó tac összejön, ketten meg sci hajóval tápoljuk őket, meg összeszedjük az ellent egy helyre. Akkor gyorsan hullanak és lehet haladni. :)

    FireKeeper: hmm, akkor eléggé nem jól van megírva a legénység és a hull repair közötti összefüggés, mert a Vesta eléggé megérzi, ha elkezd fogyni a legénység. Egyébként 37751 a teljes hullHP-m a sci tisztem Vestáján, 17824 pajzs mellett. Fog kapni majd fleetes konzolokat a két engi slotra, az sokat fog dobni még a dolgokon, de ez így sem papír kutya :) .

    Amúgy hosszú idő után most megint ír ki valami shield regent a játék a hajó képernyőjén, de hogy honnan szedi az értékeket, azt nem tudom, meg nem is frissül. Nem igaz, hogy ennyi idő után sem tudják kiírni a játék során használt számértéket. OMG

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák