Új hozzászólás Aktív témák

  • FireKeeper

    nagyúr

    válasz jahol01 #8150 üzenetére

    szia!

    hajó: első blikkre vagány, bár az feltűnt hogy vonósugár ellen nincs semmid. nem tudom, PvE vagy PvP lesz-e a fő csapásirány de azért valami nem ártana. én a high yield-et kipaterolnám, helyére mehetne egy spread2, és a spread helyére mondjuk egy pattern omega. amúgy is erős túlzásnak érzem, hogy mindössze egy torpod van, az is elöl, egy nem kifejezetten fordulékony hajón, ennek ellenére két skillt is pazarolsz rá. ráadásul az omega torp sose volt a kedvencem, hacsak nem a set bónuszára gyúrsz én lehet teljes egészében kukáznám, és a beam-ekre fókuszálnék, vagy cserélném mondjuk a dyson repus gravi torpra, vagy az undine repus torpra.
    a set választás szubjektív, jó lehet a maco, de én megfontolnám az assimilated set deflektorát és hajtóművét kombinálva egy elite fleet resilient pajzzsal. a 2-es set bónusz heal regen sokat gyógyít és gyakran proc-ol.
    field genből sztem felesleges kettő (vagy akár egy is) helyükre mehetne tetszés szerinti univ konzol, vagy embassy-s threat konzol.

    trait-ek: a mental discipline-t, és az astrophysicist-et indokolatlannak érzem (mindkettőnek alig van haszna, utóbbinak konkrétan semennyire egy enginél), helyükre mehetne az accurate, grace under fire, living hull (ezt az aktuális featured episode-ból tudod kiszedni, surfice tension a küldi neve) bármelyike, attól függ mit akarnál erősíteni (támadás-védekezés).
    vagy ha gazdag vagy (galorból ítélve lehetsz :D), akkor biotech patch, vagy inspirational leader, illetve olcsóbbak, de jók lehetnek fluidic coccoon, vagy intimidating strikes (ez utóbbit csak akkor ha hagysz bent torpedót!).
    repus trait-ek:
    advanced targeting helyett én a precision-t raknám be, mivel a flottás konzolokból is crit severity-seket vettél, kell chance is, hiába a magas severity, ha ritkán crittelsz.
    többi három jó lehet, ahogy látom inkább tankolásra mennél rá. azért a következőket érdemes meggondolni:
    undine T2-nél a tactical precision
    undine T4-nél a nanoprobe field generation!!!
    ha magas aux-szal mész auxiliary power configuration defense vagy offense
    fortified hull
    advanced hull reinforcement és hardening

    skill: a skill planner nem véletlenül szürkíti ki az egyik oszlopot, az elején nem költöttél el elég pontot, így ez ebben a formában biztos nem lesz jó.

    az engine és a shield performance közül valamelyikre, vagy mindkettőre, sztem elég 3 pont is.
    maneuvers-re és targeting systemsre minimum 6, de a maneuvers mehetne maxra, elvégre is tankolnál, kelleni fog a defense. a threat controlra viszont elég lehet a 6 is, ha kisegíted egy embassy-s threat növelő konzollal. de végülis maradhat a 9, ha ez lesz a fő profilod.
    aux performance-ra mehetne legalább 3 pont (bár ha jól nézem csak a hazardod épül rá, de elég is az). meg ugye akkor is jól jöhet az erős aux ha az egyik nukarás trait-et is használod mellette.
    dampeners-re lehet nem hülyeség a 6 pont, és/vagy a sensors-ra három.
    weapon specializaton-re túlzás a 6-6 pont, én még a 3-3-at is meggondolnám egy tanknál... azoknak a drága pontoknak lehet több haszna lenne máshol.
    + ugye ha repül a torp, akkor a hozzá tartozó skillek is nullázódnak.

    ground az jó így is, bár az gondolom másodlagos.

    illetve még egy fontos dolgot nem írtál le: milyen doffok vannak aktívban?

    steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

Új hozzászólás Aktív témák