Új hozzászólás Aktív témák

  • heavygrip

    aktív tag

    Hali. Megkésve bár de törve nem, meg vettem a játékot. Úgy voltam vele ha nem jön be akkor buktam 10 eurót, illetve ha megtetszik nagyon jól jártam. Utóbbi nyert.
    Először is én soha nem játszottam ilyen típusú játékkal. Anno nyilván rengeteget toltam a két dark forcessal és a két jedy knightal,de az nagyon régen volt,meg más a stílus.
    Az elmúlt 2-3 évben csak Doomoztam,rage2,far cry, tehát szöges ellentéte a fallen orderhez. Az első két órában úgy voltam vele hogy ennyi volt,nem szenvedek vele, gondolván nem nekem találták ki a játékot. Alapból ki írta hogy váltsak kontrollerre a jobb játék élmény miatt,mondom mivan?? :DDD aztán beláttam hogy lehet igaza volt a játéknak.
    De annyira érdekelt a story,meg menet közbe megtetszett a harc stílus, a játékban felfedezhető helyek,titkok tehát az egész koncepció hogy magával ragadott, olyannyira, hogy amint végig vittem kezdtem is előről.( Alapból nekem a 3. -4. rész közötti űr érdekelt mindig is - várom már nagyon a Kenobi sorozatot is) Elkezdetm jedy knight fokozaton, de hamar vissza kellett venni storyra. Nekem most ez az élvezhető, kellő kihívást jelentő nehézség. Aztán majd bele jövök, úgy mint az irányításba, már nem zavar a billentyűzet egér, kicsit módosítottam az elosztáson.
    Várom a folytatást, kíváncsi vagyok merre viszik a történetet.

    They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.

Új hozzászólás Aktív témák