Új hozzászólás Aktív témák

  • picur27

    csendes tag

    Sziasztok!

    Karóra vásárlásán gondolkozom.
    Az internet illetve a személyes boltlátogatások alkalmával sikerült leszűkítenem a választékot a Seiko Kinetic szériára.(mezei Kinetic, semmi Direct Drive illetve egyéb drágább finomságok).
    Sikerült nagyjából a fórum releváns részeit átolvasnom, viszont még maradt egy két kérdés bennem, melyek megválaszolásában kérném a segítségeteket.
    1. A Kinetic széria, mivel már nem új dolog, akkor megbízható szerkezet? Az ígért 10-15 év élettartamig nem kell majd akkor megbontani az órát, ha jól gondolom? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
    2.A boltok mellett néztem az általatok javasolt internetes óraboltokat is, de sajnos amely jelenleg nagyon tetszik mindenhol elfogyott. Kérdésem, van rá esély, hogy belátható időn belül újrapótolják a készletet vagy nézzem inkább a még kapható órákat, mielőtt azok is elfogynak?
    3.A netről rendelt szállításnál akkor az ÁFA és vámmentesség miatt érdemes a DHL és FEDEX szállítást mellőzni, és a doboz nélküli olcsót választani?
    4. Olvastam, hogy számlát nem adnak. A garanciajegy aláírt, lepecsételt? Mert az egyik lehetőség egy fémszíjas, melyből biztos kell kivenni szemet. A szingapúri garanciajeggyel odamehetek a Budapesten a Bajcsy-ra a szervízbe vagy el fognak hajtani? Ugyanezt kérdezném bármi más garanciális probléma esetén is.
    5.Volt aki már "bevizsgálta" a szingapúri óráit és derült már ki, hogy mégsem eredeti? Bár ilyet még nem olvastam a fórumon.

    Segítségeteket előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák