Új hozzászólás Aktív témák

  • zsol17

    csendes tag

    Sziasztok!

    Óravásárlás előtt állok és eléggé új vagyok a témában. Kezdő tőkém felső határának eleinte a 100 ezer magyar forintot lőttem be, ám ahogy a piacfelderítő túrámról visszatértem, szomorúan konstatáltam, hogy bizony picit fölé kell menjek. Ez nagyon max. 150k. Ezen az áron nyílván kvarc órákban gondolkodom, az automata a jövő zenéje. A nagyon vad és nagyon nagy, illetve túl sportos órák nem tetszenek. Valami olyasmit szeretnék ami egyaránt jól mutat ingujjal és egyszerűbb öltözettel is. Na most itt van a baj (kicsit talán a gondolatotokat olvasva), bőrszíj=elegáns, fémszíj=sportos. Ez rendben is van, én úgy gondolom az acél szíj inkább bevethető több öltözékkel, mint a bőr. A bőrtől amúgy is tartok - mert bár lehet cserélni - de nyáron rövidnadrággal pólóval szerintem elég furcsán néz ki (de javítsatok ki ha tévedek). Mindenféleképpen fekete számlaposat szeretnék (szerintem elegánsabb).

    Valami ilyesmi letisztultabb, de nem túl egyszerű dologban gondolkodom. link

    Szóval érdeklődni szeretnék, mit tudtok ajánlani ebben a szegmensben, illetve ahogy nagyjából leszűkítettem szóbajöhet ezen az áron Tissot, Roamer, esetleg Doxa, valamint Citizen. Bármilyen ötletet, pozitív-negatív tapasztalatot nagyon megköszönnék a márkákat illetően.

    Vízállóság nem lényeg, nem fürdenék benne. Szeretném, ha zafírkristály lenne, a karcoktól telefonnál is félek :D. Ha már ennyi pénzt rászánok (igen, ez Breitling, Tag Heuer, Omega stb. tulajoknak viccesen hangozhat) szeretnék jó pár évre megbízható órát venni. Az még esetleg fontos lehet, hogy 23 éves vagyok :)

    Előre is köszönök minden segítséget :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák