Új hozzászólás Aktív témák

  • M4mmut

    csendes tag

    Sziasztok,

    Engedjétek meg, hogy elmeséljem a tegnapi óravásárlási kálváriámat.

    Régóta szeretnék egy kék Tissot Seastar-t, a Facebook Használt órás csoportban egy srác (G. Tamás) hirdetett egy fekete számlapos Seastar-t, 110k-ért - jó árnak tűnt, ráírtam. A válasznak nagyon megörültem, mert igaz hogy a feketét elviszik tőle, de van neki egy zsír új kék számlapos, fémszíjjal - amit 120k-ért odaadna. Ahogy a szavaiból kivettem, Erdélyben lakik, és 11.30-12.01-én van Magyarországon - így tegnap este összehoztuk a találkozót.

    A találkozóra két órát hozott magával egy fekete (ebből előttem már 2-t eladott!!!) és egy kék Seastar-t.
    Az óra elsőre okésnak tűnt (csomagolás, fólia, kitöltetlen garikártya stb) Viszont amikor alaposabban megnéztem: A lünetta festése nem volt homogén 45-55 tartományban lényegesen sötétebb volt, 12-nél a lünetta oldala kék festékes volt (WTF?), a koronazár érzésre gagyi volt, a szerkezet koronáról többszöri próbálkozásra váltott dátumot, a rotoron a felirat kiképzése eltért attól amit a különböző youtube videókban láttam. Amikor ezeket szóvá tettem volt egy gyenge próbálkozás "Nem láttál még ilyet élőben?" de amikor azt mondtam hogy volt ilyenem beismerte a kétes eredetet "70k-ért vettem és engem is becsaptak, nézd hogy remeg a kezem" (látványos kézrezegtetés) - Végszóként pironkodva kifizette a benzinköltségem, és érzékeny búcsút vettünk egymástól.

    Ezzel a kis szösszenettel nem rágalmazni szeretnék, az időmön kívül nem ért veszteség - viszont a legutóbb felbukkanó Fortis hamisításból kiindulva , szeretném megelőzni hogy károsuljanak a fórumtársak.
    Szóval - Tissot Seastar vásárlással óvatosan!

    Ps: A neten böngészve nem találtam replikát ebből a típusból :/

    További szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák