Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz alphaville #169226 üzenetére

    én sajnos kezdem elhinni...

    nálam ez úgy nézett ki, hogy évek óta random módon rákerestem a kedvenc típusomra, amit nálunk nem forgalmaztak, Nálunk volt a full titán, volt a barna és kék számlapos acél tok, zafír üveg, de bőrszíjas amit én nem nagyon komálok és volt a full acél- fekete számlapos viszont sima üveggel. a kedvencem a full acél-zafír-fekete számlap csak dél-európai piacra ment.
    szóval rákeresve egyszer csak feldobott magyar oldalt, de rákeresve a barna szíjasat rekott ki az oldal, akciósan 129,900 helyett 114,900 ért
    mivel közel volt a bolt gondoltam benézek és beajánlok 100 ezret, erre a boltba be kikérem az órát és látom rajta az ár 99,999.- na akkor már ne jöjjek el alku nélkül, ideadták 95 ezerért
    ez az áfa elengedése, a teljes árból 27% kedvezmény volt, ami gyanítom több mint az ő árrésük, mivel független bolt, viszonteladók, nem borkutime saját bolt.
    gondolom legalább 5 évig állt benne a pénzük, kiszórták +"bukta" nélkül.
    a bőrszíjának felső részét amit ért az uv, felül kimattult az első fotómon [link] róla jól látszik, szerencsére rendebe lehetett hozni.

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák