Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    Pedig ennek a farokméregetésnek van értelme (szerintem). :K
    Fejlesztés, technológiai újítások, új anyagok, új design stb. Lesz/van benne olyan, ami mellényúlás-felejtős, de olyan is amiért megérte a korábbi balfogásokkal kísérletezni. Sok idő, sok pénz.
    Korábban mindenki azon fanyalgott, hogy minden gyártó ugyan azokat a szerkezeteket rakta bele más-más tokokba, más-más logoval és k.va nagy árkülönbségekkel.
    Most meg az a probléma, hogy végre kirakták a cerkát az asztalra és azon versenyeznek, hogy ki tudja jobban meghosszabbítani?!
    Aki igazán megérdemelné a seggberúgást az pl a TH (az "1887" hazudozásért, ha eleve őszintén kommunikálják a dolgot, nem lett volna belőle semmi. A werk meg marha jó), illetve a Tissot Certina vonalon a költséghatékony újítások (pl PM80, meg az a butított chrono mittudoménhogyhívják). Ez előre nem, hátra annál többet visz... :W
    A nagyok pedig játszanak csak. :) Omega több újítást hozott (jót-rosszat egyaránt) az utóbbi tíz évben, mint szinte az összes márka együttvéve a 80-as évek elejétől. De ott van a Tudor, Breitling, Longines, stb a fejlesztett szerkezetekkel és még azért lehet sorolni.
    Méregessék csak, nekünk az jó! :D ameddig persze túlzottan el nem gurul a gyógyszer az árakat illetően... :(((

Új hozzászólás Aktív témák