Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Rawulf #36508 üzenetére

    "Érdekes" elképzelés a részéről, főleg annak a fényében hogy a szemtanú kamionos szerint kilométereken keresztül üldözte a terepjárójával a Puntót. Biztos ezt is megoldották valahogy a Puntó részéről, talán bevonzotta a terepjárót a Punto által keltett vákuum, vagy nem tudom mit fog kitalálni.
    Idealista vagyok, de hiszek benne hogy az az idő már véget ért, hogy ha pénze van valakinek akkor mindent megúszhat.

    Ha a végén az jön ki, hogy a Punto biztosítója fizessen kártérítést a nőnek, akkor az még egy csepp lesz abban a pohárban, ami folyamatosan telik, és abba az irányba telik hogy az ember el akarja hagyni ezt az élhetetlen országot.
    Komolyan mondom, eltölt az ember 8-9 napot külföldön, és egyszerűen sz.r akklimatizálódni vissza az itthoni dolgokhoz. És ez alatt hétköznapi dolgokat értek leginkább, a türelmetlen, bunkó embereket, az elképesztő nemtörődömséget, a másikon való keresztülnézést stb.

    (Pl. adalék, ma reggel indulok dolgozni, a lépcsőházunk kijárata elé, az ajtóbeugróba valaki odafekáliázott, még a papírt is otthagyta amivel kitörölte. A közlekedési lámpa nem működött a kereszteződésben, persze senki nem engedett el senkit, szokásos közelharc a kikanyarodásért, ha nem mész 51-nél gyorsabban akkor rádmennek 50 centire stb stb stb, mindez csak annyi hogy kilépek a lakásból és eljutok az irodába. Kegyetlen módon kezd elegem lenni!!! :((( :((( :((( ).

Új hozzászólás Aktív témák