Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz fecus #59598 üzenetére

    Szerintem félreértitek ezt a táv dolgot.

    Van egy távom ami egyébként egy 50K-s rendszertávirányító, komplexen kezel itthon mindent, valószínű ez is menne, csak nem akarom tovább buzerálni. Ennyi. Tehát ez a táv nyilvánvalóan nem része az adásvételnek, és az, hogy ezzel nem megy, nem jelenti azt, hogy mással ne menne, főleg azért is, mert van egy mediacenter távom, amivel működik rendben, de mivel a másik rendszertáv az egyetlen táv amit használni akarok, valamit cserélnem kell. Tehát csak azért eladó, mert nem bíbelődök tovább a táv buzerálással.

    A mediacenter táv működik első mozdulatra, szerintem így fog történni mindegyik távval, bármit veszel hozzá. Biztosan van erre a Logitech Harmony Touch-ra is van megoldás, csak nem akarok vacakolni vele tovább.

    A másik távval próbáltam, gyors, katt után kb 1.5 másodperccel indul az 1080p-s film, mindent visz, beletekerés után azonnal játssza tovább. Próbáltam openelec-kel, osmc-vel, különbséget nem fedeztem fel, tette a dolgát. Más funkció egyébként se érdekelne, mert azt a nas elvégzi, a médialejátszás lett volna az egyetlen dolga.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák