Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz kovaccss #72231 üzenetére

    a rabszolgás, csicskás történetek mind úgy kezdődnek, hogy kiment a magyar tróger feketemunkára egy magyar közvetítőn keresztül. A hülye keleteurópaiak oda is nyomorogni mennek, ahol kolbászból van a kerítés. Aztán visszajönnek sírni, hogy feketén, a szakszervezetbe lépés nélkül, a saját fajtájuk legaljának dolgozva milyen rossz nyugaton.

    (#72223) kovaccss
    a ruhák és törölközők pedig nem a dohtól büdösek, főleg, ha rendszeresen használatban vannak, hanem a nem megfelelő mosástól. 65 fokon ősrégi gép is kimossa belőlük a baktérium tenyészetet, sima mosószerrel, öblítőszer nélkül.

    Ilyen hozzáállással már majdnem ott tartassz, mint a tipikus társasházi proli öregasszony, aki mindig a többi lakó életének megkeserítésében leli örömét. Semmi sem jó neki, de mindig más a hibás, miközben nem hajlandó semmit sem tenni a saját érdekében. Persze hülyeségekkel hergelni magát és aztán a képzeletbeli sérelmei miatt másokat hibáztatni már van esze. Ha nem ilyen vagy, akkor ne vedd magadra, de jó úton tartassz errefelé :U

    Ha meg ennyire nem tetszik a város, akkor költözhetsz vidékre, ott a városi lakás árából könnyű találni házat telekkel. Aztán kertészkedhedsz ahogy kedved tartja. Anyám is tök jól elvan 70-ből, mert sokkal kisebb a rezsi és nagy kertje van, plusz pár tyúkot is tart. Dolgozni úgysem fogs sosem, ráérsz. De persze tudom, az allergia miatt nem lehet semmit sem csinálni, hanem sok pénz kéne inkább, meg városi kényelem.

    A depressziónak és az "idegi alapú" bajoknak meg az a legjobb ellenszere, ha mindig van mit csinálni.. avagy értelmes dolgokkal foglalod el magadat.

Új hozzászólás Aktív témák