Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz martonx #73828 üzenetére

    Én meg elég sűrűn megyek Pestre is, Szegeden autóval 15 perc bárhova odaérni, gyakorlatilag dugó sosincs, max 4 után egy kisebb torlódás, de ez max pár percet növel a menetidőn. Mivel nem érek rá buszozgatni, soha nem is volt bérletem, régen, mikor évente 1x nem tudott a szerelőtől eljönni az autó, egyszer egyszer vettünk jegyet, de innen, az Algyői út végéről a tescoig is egy átszállással, azaz oda- vissza ketten 8 db jeggyel jártuk meg, és háztól házik a 4 km táv volt 25 perc.

    Pesten sincsenek dugók, ha ki tudod hagyni a 16-18 óra közötti időszakot, viszonylag bármerre mész, lehet haladni, csak a közvetlen belváros lassabb, de az se gáz. A szopcsi az volt, mikor karácsony előtt Budaörsről be kellett mennem a nyugatihoz, akkor az oda- vissza 25 km táv 2 óra hossza volt, szinte csak lépésben lehetett haladni.

    Szerintem aki nem jár Pesten autóval, csak az gondolja, hogy mennyire rossz, de lámpánál indulnak, ha be akarsz sorolni, beengednek, nincs dudaszó, nincs tömeges tülekedés még nagyobb forgalom esetén sem. Egy egy bunkó ott is van, de abból van itt is.

    Shadowx: a gyalogosok használják a kerékpársávot, és még ők vannak megsértődve ha kérem, hogy menjenek odébb.

    Nem kell kérni őket, csengetni kell. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák