Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Vesztor87 #75037 üzenetére

    A haverom anno whirlpool hűtőt vett, én hotpoint aristont. Én a 2 év gari nellé vettem még két évet, amivel még mindig kevesebbet fizettem, mint ő, az övé alig 1 év után kilyukadt, eleresztette a gázt, és zsebből javíttatta, nekem meg azóta is megy, a plusz vásárolt garit gyakorlatilag kidobtam az ablakon, mert sosr kellett, és anno a Rókusi krt- i mediamarktban vettem, sok sok éve.

    2007- ben, vagy 2008-ban vettem egy csodás fantázianevű general line split klímát, hűt-fűt, időzítve ki-be kapcsol, légszárít, mindent, amit kell, de a legfontosabb, hogy panasonic kompresszor van benne. Egyszer fel lett rakva, azóta megy, semmi baja, évente a szezon előtt kitakarítom, belülről tisztító spray, kívül kompresszorral kifújkálom a port. és kész.

    Pár éve mosógépet is kellett cserélnem, fagor lett, az egyik legolcsóbb volt, heti 3x tuti megy, szerelő még nem látta..

    És ezeket mind a háztartásigépszerelő haverom javasolta, mivel whirpoolt is javít, azt mondta, ezeket vegyem, nem lesz vele gond, úgy is lett.

    Klímából se vennék whirlpoolt.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák