Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz fecus #79669 üzenetére

    Előrebocsátom, teljesen off lesz, nem is kimondottan neked címzem, de valahol a témádhoz kapcsolódik, hagy írjam ki magamból :B

    És hol fog kijönni a nettó 15.000 különbség (árukeresőn a létező legdrágább ajánlathoz viszonyítva? :D vagy a valóságban?)? Vajon tényleg érezhetően jobb lesz a gumi bármilyen élethelyzetben, mint ha valami tök ugyanilyen méretet, csak más márkát vennél ugyanennyiért (benchmarkos faszméregetésen kívül)?

    Én egyedül műszaki cuccokat (fényképező, számítógép) tudok hosszasan válogatni, mert az nekem valahol hobbi. Számomra az összes többi szimpla időpocsékolás, és mindig rácsodálkozok emberekre, amikor a vasalójuktól kezdve az autógumijukon át, minden szir-szart a legnagyobb gondossággal választanak ki, időt és energiát nem kímélve. Pont ugyanígy vagyok a piacon vásárlással is. Apukám imád többször végigmenni, alkudni, válogatni, hogy aztán 2 óra múlva hazajöjjön boldogan, egy rakás félfonnyadt izével, amit másnap ki is lehet dobni, de a lényeg, hogy keresett egy ezrest. Én meg kimegyek 15 perc alatt mindent megveszek 1 ezressel drágábban összességében, és még két nap múlva is ehető minőségben.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák