Új hozzászólás Aktív témák

  • kopf

    csendes tag

    válasz Laca73 #8730 üzenetére

    Eléggé félreértitek páran a hirdetés szövegét.

    Nem azt írtam, hogy minden faluban, minden kutya, láncon és moslékon nevelkedik! :D Esetleg, hogy egy akármilyen falusi kutya selejtes, istenem....
    Aki ezt szűrte le belőle, az kérem keresse fel gyógyszerészét!

    Vannak Szfvár 10-20 km-es körzetében jó páran olyan emberek akik mostoha körülmények között tartanak ILYEN FAJTÁJÚ kutyákat szaporítás céljából. Valóban horgonyláncon, moslékon tartva. Van ahol egészen kicsi koruktól fogva harcra és ember ellen képzik őket. Én láttam már ilyen "telepet", ti szerintem még nem......

    Mivel a kutya megjelenése kirívó, erőt, magabiztosságot sugall, ami kihat a gazdára is. Nagyon sokan választják, divatkutya. Nagyon sokan szaporítják is. Rengeteg van már belőle kis hazánkban. Nagyon sok az olyan alom amely közel sem tökéletes szülőktől származik, főleg faluhelyen, ahol boldog-boldogtalan dugatja a kutyáit, hogy némi aprót szerezzen. Tele van ilyenekkel az összes apróhirdető portál és nézzétek meg, hogy a fele hulladék, keverék.
    Mindösszesen erre szerettem volna utalni a hirdetésben. Aki nézegetett már eladó kutyakölyköket vagy jártas a fajtatiszta kutyák világában az tudja miről beszélek.

    A kölykök alapára egy 20-as, igen. Minden kölyköt ajánlott beoltatni 6-8 hetes korában egy kombinált oltással ha nem szeretnéd, hogy elpusztuljon a többi kutyában lappangó vírusoktól. (Illetve további két hetente ismétlő oltásokkal.)
    Mint írtam 6 hetesen elvihetőek, ha ez nem történik meg akkor természetesen én oltatom be legkésőbb 7-8 hetesen és ennek díjával növekszik az ár. Ez a nem beoltási lehetőség azért fontos mert sokan ragaszkodnak a saját állatorvosukhoz, sokszor vidéken akár feleannyiba is kerülhet egy sima oltás mint itt egy jól menő állatorvosi rendelőben. Ez tény és tapasztalat!
    Kifejezetten meg szokták kérdezni, hogy mennyibe kerül oltás és chip nélkül, mert inkább ő vinné el ezekre abban a tudatban, hogy úgy olcsóbban jön ki a végösszeg.

    "Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

Új hozzászólás Aktív témák