Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    Régen minden jobbvót'... ! :P

    Egyébiránt, valóban. Jobbak voltak.. vagyis, nekünk jobban tetszett az akkori Csapda.
    A mai trendeket, akár zenei, akár más téren, már nem tudom, de legfőképp nem is akarom követni.
    A zenekaroknak viszont valamilyen szinten muszáj, ha a zenélésből akarnak megélni vagy legalábbis nem hobbizenekarként késdobálókban meg falunapokon csörögni.
    ( Megjegyzem, Kowáék, meg a Lord, Beatrice, Deák Bill, Hevesi Tomi, Marót Viki, Anna & the Barbies stb. voltak nálunk - a korábbi lakhelyemen - falunapi rendezvényen fellépni és kva jó bulikat nyomtak. És falusi TCS koncerten is voltam már :) )

    Szóval, lényeg a lényeg, változniuk kell, mert változik a koncertekre járó közönség - és az hozza a bevételt, a hanganyag eladások vajmi kevés részét teszik ki a bevételüknek. Hovatovább, a Csapda számomra nagyon szimpatikus módon reformálta meg, a hanghordozóik értékesítését.

    Nyilván mindenkinek nem lehet megfelelni, de cél a nagy többség. És Lukácsék azért valamit mégis jól csinálnak, mert a mai napig nem csak itthon, de külföldön is teltházas bulikat hoznak le.
    Ez már nem a Punk&Roll meg a Legjobb méreg, de még csak nem is a Minden jót..
    Ugyan az új számaikat már nem igazán fújom fejből félrészegen.. de a régiekért még kimegyek, ha nagyritkán megtehetem. :K

    Ez kell a jónépnek, elég csak megnézni a Jackass-t vagy a valóvilágokat, "tehetség"kutatókatcsinálókat - mindezektől sugárban hányok/-nék, ha nézném.

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák