Új hozzászólás Aktív témák

  • snow.man

    csendes tag

    Frenky89: SzámTámTerv-nek grafika előfeltétele és eléggé szükség is van rá. Lehet, hogy etr-ben véletlen előfeltétel nélkül lett meghirdetve, ilyen az szokott lenni, hogy első órán elmondják, hogy akinek nem teljesített az előfeltétel, az adja le a kurzust, mert úgy sem fogja az előadó beírni a teljesítést előfeltétel nélkül.

    corinne: Valóban vannak olyan kurzusok, ahol beugrót kell írni, hogy egyáltalán felvehesd. Nyilván azok vehetik fel a kurzust, akik a legjobbra írták meg ezt a felmérőt.
    Örülök, hogy sztocha megoldódott. Minden kurzusfelvételnél van valami hiba sajnos.

    Gergello: Ha nem teljesítettél egy tárgyat (mindegy, hogy kötelező-e vagy nem), akkor azt figyelembe sem veszik. De ez ugyanazt jelenti, mintha 0-val szoroznák a kredit értékét.

    Lenry: A nem aktuális féléves kurzusokat 27-e 0:00-tól lehet felvenni, tehát 26-án este kell fennmaradni.

    m.magus: Egyetlen gyakot tart Máté Eörs assemblyből és te pont arra akarsz menni? Érthetetlen. Ha az összes gyakot ő tartaná egy kivételével, én akkor is arra az egyre mennék, amit nem ő tart. Különben is, Raffai nagyon jó gyakvezető.

    phantom88: Passz. Vedd fel mindkettőt egyelőre. Nézd meg, hátha megkérdezte már valaki kurzusfórumon. Vagy te is megkérdezheted. Esetleg írhatsz levelet az előadónak is ez ügyben, biztos válaszol.

    PowerBuldog: Assembly elvileg mérnök infón és pti-n is 4. féléves tárgy tanterv szerint. Lehet, hogy azért látod, mert te 4. féléves vagy, nem? Egyébként szerintem érdemes lehet előrehozni 2. félévre, még friss az élmény szarból az assembly-s részekkel.

Új hozzászólás Aktív témák