Új hozzászólás Aktív témák

  • bokabá

    újonc

    válasz Arhquis #3947 üzenetére

    Egy dolog biztos, ha annak idején (5-6 éve tán), nem akadok rá egy GameStar DVD-n a programozás rovatra, most egész máshol lennék :D -ezúton is köszönet a GS-nek :)- addig csak a Fifa meg a CS érdekelt xD de aztán egyre jobban el kezdett érdekelni, h valójában mi áll a pixelek mögött... :D és akkor hobbiként elkezdtem programozgatni... és aztán egyszer csak azt vettem észre, h a suliban infó órán amíg mindenki netezik (vagy épp msnezik a mellette, mögötte vagy előtte 1 méterre ülővel xD), én addig szépen kocka módjára a turbo pascal rejtelmeibe mélyedve ontom a sorokat a szép kék képernyőn xD :DD valahogy, így indult a dolog....

    Olyan gimibe jártam, ahol az informatika oktatás nem volt sajnos a legszínvonalasabb (9-10.-ben nem is volt infó óra, csak 11-12.-ben heti 1 :DDD ), így mindig hátrányban éreztem magam szaksulisokhoz képest. Viszont a matek nagyon jó volt, és ezzel úgy érzem vmelyest behoztam a "lemaradásom". 11.-ben csináltam középszintű érettségit, majd 12.-ben emeltet infóból, mind2 5ös lett. Az emelt szintre programozni magamtól tanultam meg, az előbb felsorolt okok okozataként :) ezt csak azért említem így külön, mert hobbiként nem ilyen hülye feladatokat oldok meg nyílván, hanem különböző, vmire használható programokat írok (pl. rajz programot BOB-ok készítéséhez, titkosító progit, stb...).

    Úgyh, amikor még csak hobbiként elkezdtem ezt az egészet, nem gondoltam, h ez majd ideáig fejlődik, abban a suliban meg főleg xD de most már nagyon örülök, h így alakult, mert lehet h most nem tudnám, h merre menjek tovább, ha nem így történnek a dolgok :)

Új hozzászólás Aktív témák