Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Cs1csó #14282 üzenetére

    Akkor másképp fogalmazok, gőz= vízgőz távozhat maximum, azt meg én nyugodt szívvel belélegzem. Viccelhetnék vele, hogy az akksi még párásítja is a szoba levegőjét, de persze ahogy savas gőzről, úgy erről sincs szó, hiszen egy zárt akkuból esélye sincs semminek se kijönni, mive nem merítem csontra, és nem töltöm nagyon nagy árammal, nincs valós gázképződés sem, tehát ez a szálat el is varrtuk.

    Nekem csak az volt a lényeges, hogy egy olyan szünetmentesem legyen, ami akkor is megy akár több órát az akkor épp aktív fogyasztókkal, ha én épp nem vagyok itthon, arról nem tehetek, hogy benne van az áramszünet, de a kameráknak nem ártana dolgozni, ha már fent vannak.
    Végiggondoltam épp elégszer, mi a jó, ez lett az, másképp nem lehet megoldani, csak úgy, hogy a pót áramforrást az anyagi részét nem nézve méretezem túl.

    Megtörtént, minden frankó, ennél jobbat el se tudnék képzelni, az, hogy megpróbáltam rendesen leterhelni a cuccot teszt jelleggel, mégis mit bír, nem egyenlő azzal, hogy a továbbiakban így fogom használni.

    Most itt vagyok egy szobával arrébb, megnéztem, a fogyimérő 165W-on áll, de nyilván nem az a lényeg a történetben, hogy akkor én netezhessek áramszünet esetén is 5 órán át, hanem hogy minden esetben védve legyenek az eszközeim, és ha minden be van kapcsolva, akkor se oldjon le a rendszer 5 perc alatt pl túlterhelés miatt. Megtörtént, többre nem vágyom.

    És akkor ebben az esetben már a fűtés is megoldott, mert a kazánig kell egy hosszabbító, ha úgy jön ki, sajnos volt már rá példa, innentől viszont nem gond.

    Szerinted ami most bent van, az nem passzol a felhasználással?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák