Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz mr_ricsi #1806 üzenetére

    "Azért a TV-t egymagában rádugni a szünetmentesre, és áramszünetet csinálni igazán kipróbálhatnád, öt percnél többet igazán nem rabolna az életedből."

    Ki is próbáltam de nem érek vele semmit ,mert jelenleg ebben a szobában nincs TV kábel.
    A tv azonnal készenlétibe kapcsol ,amikor érzi ,hogy nincs jel. (azaz ha lekapcsolom a számítógépet ,akkor a tv-t hiába állítom tv vagy akármilyen módba , kép nélkül készenlétibe kapcsol pár mp után.) Lehet hogy ha nem kötném a vga-ra a tv-t ,akkor nem kapcsolna ki kép nélkül sem. Majd kipróbálom úgy is valamikor,de szerintem külön bírná a tv-t...

    A fő gond az ,hogy ez a szünetmentes nem passzol a PFC-s tápomhoz. :(

    "A földelés rendesen megvan a konnektorban?"
    Megkérdeztem és igen rendesen földelve van , ez egy pár éves családi ház.

    Szerinted annak ellenére ,hogy nem passzolnak ,de azért működnek...nem teszik tönkre egymást ??

    A következő szünetmentes vásárláskor majd odafigyelek erre a színuszos dologra...(még egy magyar leírást sem kaptam hozzá.Az angolt átolvastam de nem írtak semmit arról ,hogy milyen táppal ajánlatos használni :((( . )
    APC-t szerintem nem fogok venni ,mert még ez a pici is majdnem 30ezer volt (most már kicsit olcsóbb) és egy komolyabb az kb 50-60ezer lenne..Nekem meg annyit nem ér.
    ha majd nézem a leírást ,akkor melyik az az adat ,ami jelzi ,hogy színuszos-e ?APC-nél ha jól tudom a SMART sorozat a színuszos.A többi márkánál nem tudom melyik.

Új hozzászólás Aktív témák