Új hozzászólás Aktív témák

  • Gus-T.

    tag

    válasz Teasüti #20298 üzenetére

    Szia, Köszönöm!

    Milyen gyors kapcsolási időre van szükség?
    Na erről nem tudok semmit sajna.
    A feltűntetett teljesítmény az a nyomtató max teljesítménye?
    Igen ez a full-full max..
    Mert általában - főleg kisebb háztáji UPS-enknél - bele szokták írni a kézikönyvbe és feltűntetni a készülékházon, hogy lézernyomtatót ne dugjon rá az ember.
    A nagyobbak lehet elviselik, ha a nyomtató nem vesz fel nagyobb csúcsáramot a névlegesnél.
    Viszont ha a csúcsteljesítmény meghaladja az UPS-t, akkor amaz le fog kapcsolni.
    Online UPS-nél nincs kapcsolási idő, míg a vonal interaktív APC 8-10 ms alatt kapcsol. Ezt a számítástechnika jól viselni, meg se érzi egy PC azt a 8 ms kiesést. De érzékenyebb műszerek lehet leállnak vagy hibáznak. Általában orvosi eszközök és labor műszerek kerülnek szóba ilyenkor, amikhez azért kell az online UPS, mert ezeknek a 8 ms túl lassú. Egy nyomtató mennyire érzékeny a tápfeszültség ingadozásra?
    Sajnos nem tudom, nincs tapasztalat.
    Akkumulátort mindenben lehet cserélni.
    Köszi, jó tudni. Tehát megoldható :)
    A Cyberpower kézikönyvében csak annyit írnak, hogy nem a felhasználó végzi ezt. Felteszem a gyártó/forgalmazó intézi ilyenkor a felújítást. Vagy hát max megoldja a magyar okosba. A garancia úgyis lejár addigra. Max a szakszerűség lehet kérdéses.
    Az árról fogalmam sincs. APC-nél az IC végű típusok elég friss termékek. Igaz a régebbi modellek se annyival olcsóbbak listaáron.
    Ha csak a specifikációkat nézem és el is lehet hinni a leírtakat, akkor a Cyberpower elég csábító.
    Igen , elég szimpinek tűnik, csak nem tudok semmit erről a márkáról...
    Van rajta mindenféle extra: külső akku csatlakoztathatóság, relé kimenet eszközök kapcsolására, relé bemenet vészleállításra, hálózati kártya bővítőhely. Meg combosabb inverter nagyobb terhelhetőséggel. Felteszem üzleti felhasználásnál nem probléma a nagyobb készenléti fogyasztása a dupla konverziós online UPS-nek? Meg a hangja?
    Mondjuk jó lenne tudni, hogy mennyivel fogyaszt többet, érdekességképp.
    De ezekkel a vasakkal keresem a pénzem, tehát vigyázok rájuk.
    Ha költeni kell rá, akkor költeni kell rá!
    A zaj: Szeretem hogy csendesek a pc-k (vízhűtés jó ventikkel) a nas már egy kicsit hangosabb (5 lemezes), A nyomtaó a leghangosabb relatív, mikor nyomtat.. tehát üzem közben talán nem lehet olyan gáz a szünetmentes hangja. De azért megnézem mit is hazudnak róla...

Új hozzászólás Aktív témák