Új hozzászólás Aktív témák

  • lszlogal

    senior tag

    válasz dodopek #104996 üzenetére

    Szia!

    - Ha most húzzák ki az oszlopokra a kábelt, akkor nagy eséllyel optika lesz. Menj oda a szerelőkhöz, és kérdezd meg őket.
    - az IPTV-hez mindenféleképpen kell set-top-box, a modemtől / ONT-től a boxokig UTP fog menni. Sajnos nem oldható meg box nélkül. Egy előfizetéshez max. 3 boxot igényelhetsz.
    - Az IPTV-nek még vannak extra featurei.
    1. 1100ft/hó-ért tudsz pluszban rendelni felvétel opciót. Egy boxban lesz HDD, arra tudsz adásokat rögzíteni / visszatekerni (time shift). A többi boxon is működik a time-shift és a felvétel opció, és a felvett műsorok is visszanézhető rajtuk.
    2. HBO On Demand és MoziKlub: Ha Szuper Családi HD Mozi csomagod van, akkor díjmentesen igénybe tudod venni a MoziKlub szolgáltatást, ahova filmek / sorozatok vannak feltöltve. Ha van HBO MaxPak előfizetésed, akkor a HBO-s filmeket / sorozatokat is el tudod érni a TV képernyődön, + HBOGO-t is kapsz mellé. De az első kettőnek a minősége sajnos nagyon silány, a 720P-t alulról karcolja (A MoziKlubra is elő lehet külön fizetni, de a Szuper Családi Mozi csomagot ajánlom, mert csak egy ezressel drágább az egyel alatta lévővel, és kapsz még pluszban egy pár HD csatornát). A Műsorújság mkobilappot hozzá tudod rendelni a set top boxodhoz, és bárhonnan (akár mobilnetről) tudsz felvételt ütemezni (párosításnál legyen a box és a telefon egy wifi hálózaton). Ugyanakkor a csatornákat is kedved szerint rendezgetheted a mobilappban.

    Ennyi, ami gyorsan eszembe jutott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák