Új hozzászólás Aktív témák

  • schferenc77

    aktív tag

    Sziasztok!

    Telekom koax-os vezetékes net a téma. Szüleimnél van egy régi analóg telefonvonal (Telekom), külön folyószámlaszámon, de egy MT azonosítón. Ugyanezen MT azonosítóval, de másik folyószámlaszámon van egy Digitális Jólét Alapcsomag, aminek most járt le az 1 éves időtartama, tehát megszűnik.

    Telekom tájékoztatása szerint koaxos hálózaton tudnak vezetékes netet továbbra is adni, de mindenképpen megszüntetik az analóg telefonvonalat, és az IP-sre állítják át.

    Vodafone szerint, mivel ők a Telekom hálózatán szolgáltatnak ott, ezért nem lehet egyszerre az ő vezetékes netjük és a Telekom analóg telefonja, mint szolgáltatás.

    A fő cél az lenne, hogy a régi analóg vonal megmaradjon (szüleim szerint extra jó pont, hogy sokkal kevesebb gond van a rezes telefonokkal, mint az IP vonalakkal a faluban), ÉS legyen vezetékes net.

    Bennfentesektől kérdem, tényleg lőttek az analóg telefonvonalnak, ha bármilyen szinten hozznyúlunk az előfizetésekhez? Tavaly még direkt azért mondta az ügyintéző, mielőtt megkötöttük a szerződést, hogy legyen külön folyószámlán, mert akkor nem nyúlnak a másik folyószámlán lévő rezes telefonvonalhoz. Ez azóta megszűnt, mint lehetőség?

Új hozzászólás Aktív témák