Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    Optikai net van nálam, F@ST 5670-es eszközzel, mögötte kábelen egy ASUS router, ami meshben fedi le az ingatlant egy másik ASUS routerrel.

    Eddig AP módban volt az ASUS router, de így egy csomó szolgáltatás nem elérhető rajta (DDNS, VPN, stb), valamint a Telekomos eszközön amúgy is előfordultak már anomáliák (DHCP listában nem jelenik meg pár eszköz, pedig rajta ül a hálón és tőle kapja az IP-t).

    Most a fenti felállással a két ASUS routerre 1-1 IPTV csatlakozik, amik ugyan egy perces laggal indulnak, de utána működnek.

    Egy pár napja láttam, hogy szóba került az, hogy a PPPoE Passthrough a megoldás a "bridge módra", azonban ezen a módon nem fog működni az IPTV, csak ha a szolgáltatói eszközre lennének kábelezve (ez sajnos nálam nem kivitelezhető).

    Az IPTV életrekeltésére az ASUS routereken keresztül biztos nincs lehetőség (leszámítva az AP módot)? Mert így ha jól értem nem tudok a szolgáltatói eszköztől függetlenedni :(

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák