Új hozzászólás Aktív témák

  • hekkerman

    tag

    Üdv!

    Olyan picike problémám akadt, hogy le szerettem volna mondani a szolgáltatásaimat a thomenál, mert van olcsóbb, jobb helyben. (dsl net,dsl telefonom van).

    Most tartok a 28. csekknél, szóval már egy ideje megvan.
    A gondom úgy kezdődött, hogy megkérdeztem tőlük e-mailben, hogy meddig vagyok hűségidős. Ők felhívtak, és mondta, hogy lejárt, és még próbált egy másik csomagot beajánlani, de abban maradtunk, hogy a helyi irodában lemondhatom a cuccaim.
    Én megörültem, mert most volt akcióban a "másik" szolgáltató, egyből be is köttettem.

    Bementem szépen, erre, augusztusig hűségidős vagyok, páff. Mondom, dehát telefonom beszéltünk, és satöbbi satöbbi. Ő nem tud mit csinálni, neki ez van a gépben.

    Szerintem a hiba ott lehet, hogy tavaly sz@r volt a 15ös csomag, és "visszafokoztak" 5 megásra, ezzel együtt ők indítottak egy új hűségidőt. De én nem kértem, és papírt se írtam alá, csak jött a levél, hogy kisebb csomagom lett hálózati vagy milyen hibából, meg kaptam egy hónapot ingyen.

    Szóval, ebben a helyzetben mit csinálnátok? Írtam megint nekik pénteken, azóta nem kaptam választ még. 20ezer lenne a kötbér, amit eléggé padlóra vágna, viszont augusztusig legalább 25ezer lenne a havidíj(meg ugye a mostani net).

    Viszont, szerintem rég lejárt a hűségidőm, és az ő hálózati hibájuk miatt nem kellett volna hűségidőt indítani, egyszerűen átírok egy adatot, és lám, kevesebb sávszélt kap ez a hülye. De nem tudom, hogy hogy működik a rendszerük, és nem is érdekel már. Illetve telefonban miért mondta a hölgyike, hogy lejárt a hűségidőm. :W
    Valaki azt tanácsolta, hogy jöjjek a versenyhivatallal, aztán megadják magukat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák