Új hozzászólás Aktív témák

  • mrmegtette

    tag

    Sziasztok!

    Eset

    T-home ADSL nem működik megfelelően. (Router&modem egyben, szép fehér doboz, ZTE xx.)

    Korábbi problémánkat jelezve, hogy nem működik megfelelően a net azzal indokolták, hogy rossz volt a bekötés (lehet hogy ebben igazuk volt) és kicserélték a működő D-Link modemet és TP-Link routert erre a fosra. (Eleve használt volt az eszköz, "véletlen" pont volt olcsón egy ilyen 2000HUF -ért a kocsiban.)

    Szeretném visszarakni a régi jól működő modememet és routeremet. De a korábbi probléma megoldása részeként átkábelezték a rendszert. Mivel van vezetékes telefon is, nem igazán tudok működő hálózatot visszaállítani a régi eszközökkel. A net működne, de a telefonnal nem érek révbe. Ha kihagyom a ZTE routert a telefon süket.

    Adott itt az új rendszeren 2 szűrőféleség a net előtt is és a telefonok előtt is, a korábbi rendszerből pedig egy használaton kívüli szűrő. Vajon ezekkel az eszközökkel és a korábbi router/modem kombinációval van e valami módja, hogy újra működő rendszert kapjak a T-Home szerelők újboli kihívása nélkül?

    Minek és mi után kell következnie? Most a ház oldalán a fali csatlakozó a padlástérbe érkezik elsőként a ZTE eszközbe, majd megy vissza a fali csatlakozóhoz és innen a konyhába lévő telefonhoz.

    Bármilyen jellegű segítséget szívesen fogadok.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák