Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoles

    csendes tag

    Üdvözlet!

    Na megérkezett a T-sat-os télapó e biztos rosszak voltunk mert csak virgácsot(rosszat)kaptunk!
    Szerelő érkezik,parabola fel!Örültünk mint majom a f....nak,de ekkor jöttek a gondok:
    1. két stb-al kértük de csak 1-et rakhat fel,neki ennyi van a papírján de azt elárulta a jóember hogy van nála mindenből több,mutatom a szerződést hogy második beltéri ekkor beszél a főnökével de akkor sem lehet menjünk T-be veszekedni!
    2. Felrak antenna egy egész elfogadható helyre ott tuti jó lesz,még nekünk is elfogadhatónak tünt,ekkor méregetnek kb 1 órát és sajna pont az amost nem látja de lát minden mást.Antenna le majd átrak az utcafrontra onnan jó dehát elcsúfitja a házat oké az asszonnyal belegyeztünk, majd csak megszokjuk.
    3. Stb bekötés???? érdekes a házat mi úgy csináltuk hogy a tv kivezetéseket rendes fali koax konnektorokal oldottuk meg szerintem ez normális-átlagos,a szerelőnek nincs hozzá kábele sőt még a raktárban sincs csak menetes ami stb-be kell úgyhogy ha normálisan akarjuk használni akkor vegyünk egy átalakítót vagy kábelt,NA KÖSSZ!
    4. Este A T-ben azt mondták hogy nekik mindenhol csak 1 stb szerepel dehát a szerződésben ott van feketén-fehéren!Na ekkor már k.pipa voltam erre azt mondja a csaj hogy megigényelik de a felszerelést az ki fogják számlázni erre mondom mi egyszerre rendeltük mert akkor nincs felsz díj(8500ft) csak az utólagosnál! Az ügyfélszolga azt mondta ha megkapjuk a csekket jöjünk reklamálni és akkor talán jóváírják!NA KÖSSZ!Legalább annyi jólesett volna hogy bocsi mi b...tuk el dehát még ennyi sem!

    Tapasztalatok:

    Kép:szellemképes valószínű hogy valamit még állítani kell a t-sek nek nembaj majd a második stb-nál!
    Hang:jóminőségű bár a hifire még nem kötöttem rá.
    Pozitívum: A családi 49 helyett valamivel több min 80 csati van a kódoltakon kívül.
    Negatívum:A távírányítót nem lehet a tv-re programozni így ki-bekapcsoláshoz kell az is, minden másra dobd félre!

    Ja lényeg: a szerelők több helyen fúrogattak az antenna miatt és megjegyezték hogy milyen jó hogy a ház még nincs szinezve, majd akkor a lukakat el tudjuk tüntetni, és elnézést kértek hogy ilyen bénák de ez a második antenna szerelésük,mert ők valójában telefonosok!NA KÖSSZ! :W :W :W :W

    Bocsi a hossszért!

    [ Szerkesztve ]

    az erő legyen veletek....meg a joghurt

Új hozzászólás Aktív témák