Új hozzászólás Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    válasz ferikek #33335 üzenetére

    És végül mégsem építhető ki az IP-TV... Még 21-én mindent lebeszéltem az ügyintézővel, elmondta, hogy a csatlakozók, kábelek, elosztók mennyibe kerülnek és még új modemet is fogok kapni a mostani helyett.
    26-án jöttek a szerelők megint. Elmondom h mit, hogy kéne, de hát ők nem hoztak anyagot magukkal(!!!) és a munkalapon nincsen rajta, hogy lenne nálunk internet (net előfizetés üzleti, a TV + telefon lakossági), így nem tudnak mit kiépíteni! (ezt 3-szor játszotta le egymás után a Telekom...). Végül is abban maradtunk, hogy no IP-TV, marad a kábel és elmentek.
    Hívtam is az ügyfélszolgálatot, elmondtam a problémát, amikor is az ügyintéző érdekes dolgot mondott (vagy is inkább állított): mivel céges a net és erre szeretnénk IP-Tv-t, ez így nem megvalósítható, ezért hiába mondom el a telefonba, hogy mit és hogyan akarok, hiába írják fel a kollégáik, hogy mit kéne, a rendszer nem engedi, de arra már nem veszik a fáradságot, hogy szóljanak, hogy nem lesz jó, inkább kiküldik a szerelőket fals adatokkal... 2 hónapi próbálkozás és 9 ügyintéző kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, mi is a hiba a rendszerben. Grat...

Új hozzászólás Aktív témák