Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylektria

    újonc

    válasz HUN]Repa #8697 üzenetére

    2016.02.01. 12:26 kor kaptam az értesítést és 2016.02.01 15:43 már választ is adtam rá, hogy mi legyen a sorsa. e-mailben is elküldtem újra, és azt is, hogy valóban elküldtem és válaszoltam rá, DE elküldtem másik email címről is az adatokat megint, hogy ne legyen ebből gond..

    A processzorhűtőről eltávolítottam a szivacsokat, a gépet bekapcsoltam és már akkor is hangos volt akkor nem tűnt fel, hogy az egyik oldal nagyon, de nagyon "szolidan" van rögzítve. A gép üzemelést követően 1 max 2 óra után észleltem, hogy az egész processzorhűtő a kezemben maradt, lehet, hogy a szállítás volt az oka, viszont mikor rátettem én a processzorhűtőt, kiszedve az egész alaplapot rászerelve processzorhűtőt jól meghúzva, azzal konkrétan dobálózni lehetett volna nem enged el, úgy lett a gépházba betéve ismét, hogy a processzorhűtőt fogtam, szóval nem tudom, hogy engedhetett el utazás közben, de ez már csak rejtély, mivel maguknak is vannak képeik, hogy a processzor hőmérséklete megfelelő és nekem is vannak képeim, hogy a megérkezést követően nem jók az értékek.

    Valóban az volt a kérésem, hogy tegyék rá a processzorhűtőt, hogy ne nekem kelljen itthon bajlódnom vele, mivel elég nagy darab és ne kelljen kiszednem azért a lapot meg mindent vele együtt, hogy visszategyem akkor inkább legyen ott 1 nappal többet, viszont megkaptam 2 nappal később és ugyanúgy bajlódnom kellett vele, szóval értelmetlen volt ott marasztalni gépet, végül is utólag már mindegy.

    Üdv: Somogyi Ádám

Új hozzászólás Aktív témák