Új hozzászólás Aktív témák

  • jlaudio

    tag

    Vettem egy Nikon D5100 dslr-t és hozzá egy 18-105 obit, ehez keresek valamilyen táskát. Hátizsák kizárva maradnak a sima válltáskák. Nézegettem a gyártókat a Lowepro és a Kata az ami bejön. Találtam is két Kata modelt:
    DC-439 ebbe egy fényképezőgép mellé meg befér egy obi és egy flash, a mérete: magasság 20cm, hosszúság 24cm, szélesség 13cm (külső méretek)
    A másik model a DC-443 ez már nagyobb, a fényképezőgép mellé még 3v agy 4 obi is befér és még egy flash is. Mérete: magasság 21,5cm, hosszúság 28cm, szélesség 17,5cm.
    A külömbség igazából a nem olyan nagy 4cm a hosszúságnál, 4cm a szélességnél és 1,5cm a magasságnál, az árban sincs olyan nagy külömbség a kissebik 12000 (ez új), a nagyobbik 10000 forint körül (ez meg kitünő állapotban van)
    Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, jelenleg nincs szükségem a nagyobbik méretére, de ha veszek meg egy két obit akkor meg szivás, mert vagy otthon marad valami vagy kell egy új táska.Igazából a nagy méret rettent el egy kicsit, én elég vékony és magas vagyok, nem nagyon kényelmetlen egy ilyen méretű táska? Valakinek van esetleg ilyen tipusú Kata táskája, minőségileg, tartósságban, kényelemben hogyan értékelné?

Új hozzászólás Aktív témák