Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz norti #10437 üzenetére

    Nyilván ez is igaz, szerintem leginkább stílusfüggő ez is, engem nagyon zavart az, hogy ebben a játékban nem nagyon lehet menedzselni a HP-t, legalábbis nem dinamikusan, a Berserk nerfelése után amúgy is kevés a plusz sebzési lehetőség, de a Berserk működik AR-el, és a Clutch-hoz meg gyors tűzsebességű fegyver kell, és nekem bejön ez a stílus, és a plusz 40-50% sebzéssel elég szép sebzést be lehet vinni azzal együtt, hogy jól tudod a HP/Armor-t is menedzselni. LMG-vel se a Berserk (nem támogatott) se a Clutch (lassú, bár lehet az MG5 nem lenne rossz) nem működik.
    A másik meg, hogy SMG-vel ha közel jön a mob, akkor gyakorlatilag facetankelni lehet, igaz az HP csík azt csinálja mint egy digitális equalizer, de 10-ből 1x ha rosszul jövök ki a harcból, nagyon hatékonyan működik.

    Mondjuk én nem szoktam randomokkal küldetésre menni, max klántársakkal megyünk együtt, ott szinte mindig akad ember ha küldetésre mennénk.

    Ennyiben nem rossz ez a játék, mert azért van jó pár működő build benne, csak győzd kifarmolni, az meg,hogy maxos legyen az meg kb MI. De erre is nehéz mit mondani, a múltkor egy Raid kör végén kidobtunk 1-2 P416-ot, és megnéztük, hogy kinek milyen fegyvere is van amit használ, és akkor lepődtem meg, hogy az én ~70%-os P416-om gyakorlatilag a legmagasabb BD fegyver volt, én meg itt sírtam miatta, hogy milyen gyenge fegyverrel kell menni. A jelenlegi szetten van 77,5 +dmg (AWD+AR) és az alapsebzésem 825-el kevesebb mint a max, szóval olyan ~1500-al lenne magasabb BD-m (jelenlegi szetten), ha maxos fegyver esne végre...

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák