Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz dvd24 #12967 üzenetére

    Elég sokszor annuálták az összeszedett cuccokat, azzal együtt, hogy maga a Div1 az viszont a maga idejében kifejezetten jó volt. Ehhez képest sajnos a Div2 meg nem szolgál elegendő újdonsággal ahhoz, hogy itt tartson sok embert.

    Pl 3-4 hete még "egymást taposták az emberek" a klánból, hogy raidre menjünk, adtunk mindenkinek EB-t, volt több olyan is, aki csak ládanyitásra lépett be, és szerencséje volt, mert aki még tudott nyitni annak esett, ugyanez most szombaton 1 online játékos a 41 vagy 42-ből...
    És ez nem a játékosok hibája, mert toltunk bele sok-sok órát, és a társaság is nagyon jó ahhoz,hogy belefért volna még több, de egyszerűen elfogyott az egész.
    Én is kb egy hete el se indítottam, csak azért, hogy egy jelentkezőt felvegyek a klánba :DDD

    Jön majd nemsoká a Pentagon, de ha az is olyan lesz (mármint tartalomra) mint az expedíció, akkor tényleg kuka lesz a játék sajna.
    Ehhez képest Div-1 ben már volt egy Survival, ami az ismétlődésen túl azért a nehezítésekkel egy egész jó újrajátszási faktorral rendelkezett, 2016 év végére ha jól rémlik jött a Survival, ami szerintem a legjobb PvE content volt a Division1-ben (főleg a végén, amikor már kutya sem játszott vele :DDD ).

    Lehet a Pentagon is olyan lesz, mint a National Zoo, egy hosszabbra sikeredett frakciót lezáró küldetés.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák