Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz Alvin_ti4200 #19998 üzenetére

    A DiamondBack - már dumáltunk róla pár napja - azért elég durva dolgokat tud. Ugye az általa megjelölt NPC krites lővést kap + 20% sebzés. Ez nálam most kb. 1,6 millió. + 5 másodpercig minden lövés garantáltan krites lesz, bár ez utóbbit nehéz teljesen kihasználni. Ami a játékosság, szórakoztatás részét képezi az, hogy a jelölés a lövést (vagy tárazást) követően másik NPC-re ugrik, szóval érdekes tud lenni a dolog.

    Rövid pályán, vagy rövid akcióknál (pl. TC, HB) nem gondolom, hogy az M1 valóban hatékonyabb lenne, már ha egyáltalán ezeknél érdemes-e hatékonyságról beszélni. Hiszen tökmindegy, hogy 18 vagy 19 másodperc alatt rendezed le azt a 4-5 NPC-t. Ugye alapvetően én is AR - M1 kombóval nyomulok, de ha látom, hogy itt most valami rövid pálya, pár ellenfél jön, vagy Libertyvel, vagy DiamondBack-el intézem el a dolgot. Persze, használhatnék AR-t, meg LMG-t. De az unalmas. Ugye van a gyorskaja, gyorsan, hatékonyan toljunk be valamit, meg van az, amikor ízlelgetünk, lassan nyammogunk valamin, és a kettő között. Meg a svédasztal - ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit és ráérősen. :-)

    Igaz, én nem gyűjtök maszkokat, stb. Ha csak úgy esik, esik, ha nem, hát nem - úgy sem hordom. Inkább érdekes, játékos fegyvereket, egyedi harcmódokat szeretek kipróbálni, de az ritkán esik sajnos :( . A nego cuccot is azért szeretem, mert élvezem, ahogy lehet vele taktikázni a megjelölésekkel. Szinte csalódott vagyok, ha csak úgy puszta tűzerőből lövöm le az utcán csavargó mobokat.

    Az egésszel azt próbálom elmondani, hogy érdemes keresni az élvezeti, szórakoztató, vicces részét a játéknak, így jó eséllyel később unjuk meg. De ez csak az én véleményem, nyilván sokan, talán a többség másképp gondolja. De ez talán így van jól.

Új hozzászólás Aktív témák