Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Warzoz #24146 üzenetére

    Igen, az esetek 80%-ában én is abban vagyok.. (szólóban farmoláshoz mindig, csapatban néha nem) - az egyetlen "hátránya" ha fogalmazhatok így ennek a szettnek a kevés single target dmg. Amíg van 2-3-4 target és tudod őket jelölni addig takarít, de ha 1v1 maradsz egy ilyen hányévesvagycula?! :Y nagy pufi kalapácsos elittel, vagy egy nevesitett heroval akkor érezni fogod hogy na ez az a szitu ahol kicsit kevés a nego mert nincs rajta elég chc/chd. Azokat egy rendes crites / shotis / glasscanonos akármis build előbb leveri.

    Ami viszont nagy taktika lehet, hogy mivel igazán a mellény pont nem kell ebbe a szettbe, kb bármilyen mellény branddel és talenttel össze lehet rakni. Ha nem gond a sérülékenység akkor GC, esetleg Obliterate, ha tuttira játszol akkor Unbreakable.. én arany középutat választottam és a technikus / spotter talenttel tolom. Fixen 15% dmg, és pulsolja a mobokat, sötétben pl csapatnak is jó support mert látják a mobot.

    Elnézve hogy mit tud ez a szett kb nem is csodálom hogy anno nerfelték, és csak a te sebzésedet kapják be a jelölt mobok és nem az egész csapatét..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák