Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Warzoz #24744 üzenetére

    "Bárki, aki most leborul a hatalmas méretű virtuális kolbász előtt, 2 év múlva, de akár hamarabb is, ha elég időt szán a játékra, kialakul ugyanaz a rutin, ami miatt nem nagy kunszt akár 11 napnyi játékidő alatt elérni az 1000 szintet."

    Ez lehet hogy így van. De a legtöbbünk nem tette meg, nem tesz bele ennyi energiát. Talán megengedhetjük magunknak hogy aki már megtette azt elismerjük..? Például ha én ma erős lennék és 4 éves csak akkor isteníthetném a Rodzser Federert, aztán dönthetek úgy hogy jó hát ez nekem is megy és a következő 35 évemet arra szánnám hogy No1. teniszező legyek. HA sikerül elérnem a célom az kissebbíti Roger ma érdemeit, eredményeit..? hm.. :U

    Nyilván a csapat, a befektetett idő, a hatékony farmolás stb.. mind mind lehetővé tehetik hogy valaki elérje a HC akárhány ezret. Ettől még szerintem ha elérte akkor az szép és meg lehet tapsolni, én mindössze ennyit tettem, nem gondoltam hogy ilyen fikázáscunamit indítok el vele..

    Én is szívesen lapoznék, jó volt ez a topik mielőtt nekiáltatok verekedni.. meglepően sokan időnként elég nagyképően nyilatkoztok eredményekről, hogy nekem ennyi van, ilyen van, ennyi direktíva, stb.. szerintem próbáljunk meg kicsit sokkal szerényebben tagja lenni ennek a közösségnek, legyen több segítség és kevesebb kritika, legyen tánc.

    Kilehessen, érdemeslehessen kifórumozni itt magunkból a játékban felmerülő problémákat.. köszönöm a figyelmet. :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák