Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Eagl3 #1230 üzenetére

    Persze, hogy látom, de még mindig csak mikrolagokat. Ezért mondtam, hogy nem vitázom, mert nincs értelme, ha valaki nem tudja, mit lát (gondolom, a készítő sem tudja, hogyan áll be a játék '30' FPS-re, folyamatosan korrigálva -> lag), vagy azt hiszi, hogy mert 2 egymást követő másodpercben 30FPS-t "lát", akkor közötte nem zuhanhat ez le (v. ugorhat fel). Ezt a szem persze érzékeli, csak ciki közben ezzel szemben arra a nem létező min. 30FPS-re hivatkozni.
    Szerintem amúgy várj a következő Catalystre.

    Yllgrim: Mindössze annyi történt, hogy internet híján fizetni kellett a bétatesztelőknek, most meg a sok mafla user fizet komoly pénzeket azért, hogy béta tesztelő lehessen. :(((

    snecy20: Hát, már jeleztem, hogy a kezelés egy nagy konzolszar (látom, visszaigazolták). Már a Caps Locokt is bevetettem, de még mindig. Azért ez komoly, miközben ennél bonyolultabb játékokat is egyszerűbben lehet kezelni, sokkal több funkcióval.

    Vesa: Játékoknál nem fix az FPS, hiába hiszik ezt azok, akik bámulják a beállt FPS-számlálót mondjuk 1/2 VSync-kel. A szemed érzékeli az FPS zuhanást (te pedig tudat alatt, zavarásként, amiből fejfájás is lehet), de az FPS-számláló nem jelzi ki, ha meg olyan gyakran vetetsz vele mintát, attól zuhan el a játék.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák