Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz fess #18036 üzenetére

    Amitől egy játék, mozifilm, szindarab az lesz pl ? Az Alapitvány Trilógia minden percét élveztem anno, az LOTR t dettó Trónok Harcát is, sorolhatnám... Na most ezekhez képest Suckcockski kb olyan messze van mint én az amerikai elnökségtől. Többiek leirták előttem részletesen, nem nagyon tudok mást hozzátenni. Persze tudom nem szabadna hogy befolyásoljon, de engem bevallom őszintén a botrány is zavart, addig 5/10 et mondtam volna, most már csak 4/10, mármint a CDPR el való közismert dolog.
    Nyilván van akinek tetszik, semmi gond nincs ezzel, minden dolog szubjektiv ugye. Kár érte amúgy, mert tényleg hozzátennének a játékhoz, és mivel érdekelt azért nagyvonalakban a dolog, ezért ha végig nem is olvastam az összeset, egyfajta kivonatot igen.

    Mondjuk ahhoz hogy Yent valaki megértse kicsit is, ahhoz muszáj ismernie valamennyire a regényeket legalább, anélkül egy undoritó házsártos banyának fogja tartani kb. Szóval emiat örülök azért. Mert igy a videojátékos történelmem kb legnehezebb választása volt, mert megkedveltem Yent is azért. Viszont érdekes, sokan mondjuk amúgy, hogy Trisst mennyire kevésbé kedvelték a könyvek után, na nálam forditva van, imádom a jellemfejlődéses karaktereket, még ha nem is egyértelműen pozitivak, lásd Sarah Kerrigan pl. Amúgy nagyon ritka nálam , hogy valamiből nem a könyvet szeretem sokkal jobban, mint az abból készült filmet vagy játékot, na a Witcher ezen kivételek közé tartozik pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák