Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Help pls!

    Uplay oldalon kártyával kifizettem a seasonn packot, ami most 20 dolcsi alatti áron van. A bank küldte is az sms-t, hogy levonás történt 6ezer+apró értékben a számlámról. Emailt csak a arról kaptam, hogy hol tudom letölteni a számlát, semmi kód vagy aktiválási lehetőség nem volt.

    Hogyan jutok hozzá a DLC-hez?

    Ami nehezítés, hogy a játék már délután, még bőven a vásárlás előtt szólt, hogy frissítés elérhető, lépjek ki. Gondoltam kilépek és letudom a vásárlást. Közben töltött is valamit, de azt azonnal elkezdte, ahogy kiléptem a játékból, szóval szerintem az az volt, amit már délután is akart tölteni. Vagy lehet, hogy ehhez a letöltéshez a vásárlás pillanatában hozzácsapta a season packot is anélkül, hogy külön szólt volna?

    A játékot megpróbáltam elindítani, hátha ingame be tudok menni survivorba, de Delta hibával azt írta, hogy a Division szolgáltatások nem elérhetőek, próbálkozzak újra.
    Ilyenkor mi van? Én csesztem el valamit?
    :R

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák